Nove "zvezde" u Beogradu - 6 Mercedesovih premijera u hali 3 FOTO

Po prvi put pred srpskom publikom izloženi su Mercedes A-klasa limuzina, kao i nove generacije Mercedesa CLA, B-klase, SUV-a GLE i V-klase, a tu je i nova sportska kupe limuzina Mercedes-AMG GT 4-Door.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 22.03.2019.

09:09

Nove
Foto: Star Import

Na ovogodišnjem 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz, Smart, Setra i Fuso vozila za teritoriju Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Albanije, izlaže na skoro 3.000 kvadratnih metara u hali 3 Beogradskog sajma.

Pod sloganom „Nove zvezde u Beogradu“, posetioci mogu da vide preko 30 modela od čega čak 6 srpskih premijera iz Mercedes-Benz game vozila.
Foto: Star Import
Sajamske akcije se odnose na kompaktnu A-klasu i kupe-limuzinu CLA, čija je cena 27.990 EUR.

Za ljubitelje SUV vozila, posebna ponuda se odnosi na novi GLC koji košta 46.990 EUR, a u verziji sa AMG stilskim paketom spoljašnjosti cena je 50.036 EUR.

U saradnji sa partnerom OTP Leasing-om, Mercedes nudi i posebne uslove finansiranja – kamatnu stopu od 2,49% koja važi od 5. marta do 30. aprila 2019. godine.
Foto: Star Import
Po prvi put, deo štanda je posvećen ženskoj populaciji. Pod brendom „She’s Mercedes“ posebno su izloženi modeli koji su po ukusu lepšeg pola. U segmentu kompaktnih vozila, centralno mesto zauzima novi Mercedes-Benz CLA.

Porodica A-klase dovodi u svoje redove i potpuno novu limuzinsku verziju, koja je novost u familiji kompaktnih Mercedesovih modela.
Foto: Star Import
Nova B-klasa stavlja naglasak na sportski duh, pa ovaj auto u svojoj trećoj generaciji izgleda još dinamičnije u odnosu na prethodni model, a u isto vreme nudi veći viši nivo komfora, kažu u nemačkom proizvođaču.

Publici će u hali 3 biti predstavljena i cela SUV porodica na čelu sa novim Mercedesom GLE.
Foto: Star Import
Sinonim za brend Mercedes-Benz je luksuz, tako da je, pored elegantne S-klase i S-klase kupe, izložena i ekskluzivna Mercedes-Maybach S-klasa.

Takođe, Mercedes u halu 3 donosi i duh nekih prošlih vremena sa oldtajmer vozilima koja su izložena zahvaljujući saradnji sa „Old Timer Klubom Beograd“.
Foto: Star Import
Poseban deo sajamskog nastupa posvećen je atraktivnim Mercedes-AMG modelima – od sportskog A 35 do ekskluzivnog GT 4-Door, kupea sa 4 vrata. Posebnu pažnju privlači supersportski GT R svojim dinamičnim izgledom i izvanrednim performansama.

U segmentu lakih komercijalnih vozila, predstavljena je čitava Mercedes-Benz gama – od Sprintera, preko Citana do pikapa X-Klase.
Foto: Star Import
Kako kažu u Mercedesu, Salon automobila u Beogradu je tek drugi na svetu koji će publici predstaviti redizajniranu V-Klasu.

Posetioci imaju prilike da se i ove godine upoznaju sa izborom dodatne opreme za Mercedes vozila i širokim spektrom ponude Mercedes-Benz kolekcije.
Foto: Star Import
Foto: Star Import
Foto: Star Import
Foto: Star Import
Foto: Star Import
Foto: Star Import

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: