Land Rover objavio tizer za novi Defender

Britanski proizvođač najavio je premijeru nove generacije legendarnog terenca u duhu predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 19.12.2018.

11:30

Land Rover objavio tizer za novi Defender

Na fotografiji na kojoj je prikazan maskirani novi Defender prilikom utovara u kamionsku prikolicu, uz propratni tekst "Ne otpakuj do 2019." nagovešteno je da će ovaj automobil biti predstavljen javnosti sledeće godine.

Novi model u pripremi je već neko vreme, a “kamuflirani” pertprodukcijski primerak nedavno je uhvaćen fotoaparatom paparaca tokom testiranja u blizini Land Roverovog pogona u Solihalu.

Automobil je prekriven maskirnom folijom koja je uobičajena za ovu fazu razvoja novog modela, a primerak sa fotografija je verzija 110 sa 5 vrata. Kao i njegov prethodnik, budući Defender biće dostupan i u varijanti 90 sa kraćim međuosovinskim rastojanjem i 3 vrata.

Očekuje se da će novi Land Rover Defender imati potpuno nov dizaj spoljašnjosti u poređenju sa prethodnikom čija je spoljašnjost decenijama diskretno menjana, a velike promene dogodiće se i u putničkoj kabini.

Neke naznake o tome u kom će se pravcu kretati dizajn ovog vozila, mogli smo da vidimo na konceptu DC100 koncept od pre nekoliko godina.
Land Rover DC100 koncept

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: