Slupao auto dok je pokušavao da se otarasi pauka FOTO

Britanski vozač se zakucao automobilom u stub javne rasvete, pošto mu je pažnju zaokupio jedan pauk u vozilu.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 21.08.2020.

13:00

Default images

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na britanskom ostrvu Vajt, na sreću, niko nije nastradao, ali nam dobro dođe kao opomena da je - dok smo za volanom - bezbedno upravljanje automobilom prioritet nad svim ostalima.

Kako je navela lokalna policija, na čijoj Fejsbuk stranici je objavljena ova vest zajedno sa fotografijama slupanog automobila, vozač je pokušavao da se reši pauka kojeg je spazio u putničkoj kabini.

Ovo ga je u tolikoj meri omelo u vožnji da je naleteo na stub javne rasvete koji se nalazi na jednom razdelnom ostrvu na putu. Sudeći prema fotografijama, šteta na vozilu je velika, a prava je sreća da niko nije ozbiljno povređen.

Policija navodi da je vozač prošao sa blažim povredama, a fotografije je objavila kao upozorenje ostalim vozačima.

"Lako je moglo da se dogodi da se automobil sudari sa nekim drugim vozilom i da sve prođe sa mnogo težim posledicama", kažu u policiji i apeluju na vozače da pažnju usredsrede na put dok su za volanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: