Striptizom do bezbednije vožnje

Kada sva druga upozorenja, apeli i kampanje za poštovanje saobraćajnih propisa zakažu, vreme je da se pribegne ekstremnim merama. Ako ste pomislili na kažnjavanje vozača, niste u pravu.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 17.08.2013.

11:20

Default images

U cilju promocije bezbedne vožnje duž puta M7 kroz Nižnji Novgorod, dve polunage Ruskinje izvele su performans držeći iznad glava saobraćajne znakove za ograničenje brzine:



Kampanja donekle ima smisla. Trenutni pozitivni efekat akcije, bar na muški deo vozačke populacije, nije sporan, jer će većina njih privremeno usporiti svoje automobile kako bi bolje osmotrili nesvakidašnji prizor.

Problem bi mogao da nastane zbog odvlačenja pažnje vozača sa puta, što je veoma opasno, kao i to što akcija nema isti efekat na žene vozače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: