Oporezujte bogate!

Na video snimcima luksuznih automobila oni su uvek ulickani i doterani do maksimuma. Jedan čovek je odlučio da to promeni. Na svom YouTube kanalu, pod nazivom Tax The Rich (Oporezujte bogate), objavio je neke prilično nezamislive gadosti pomešane sa solidnim vozačkim umećem.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 12.03.2013.

10:06

Default images

Naime, on se ne zadovoljava time što izvodi vozačke egzibicije sa vrhunskim skupocenim automobilima, već to čini na krajnje neuobičajeni način.

Nemamo baš često priliku da vidimo ovako nemilosrdno "gaženje" Ferrarija Enzo:



Zašto ovaj vozač to radi, ne znamo, moguće je da samo ide da proveri poštu u sandučetu koje se nalazi na kapiji imanja.

Rolls Royce nikada ne vidite u blatu - kao pravi aristokratski automobil obično je prikazan kako dostojanstveno krstari po engleskim putevima. Pogledajte kako izgleda jedan Rolls, kada mu oduzmete njegovo dostojanstvo:



Sudeći na osnovu ovih snimaka izgleda da britanskim farmerima ne ide tako loše i da su subvencije Evropske unije možda i veće nego što bi trebalo.

Pogledajte više sličnih video snimaka na kanalu Tax The Rich.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: