Endrju Garfild priznao da je ovih dana "baš gej", ali nema seks

Glumac Endrju Garfld u intervjuu povodom predstave “Angels in America“ u kojoj igra homoseksualca govorio je detaljnije o svom seksualnom opredeljenju.

Život

Izvor: B92

Petak, 07.07.2017.

11:32

Endrju Garfild priznao da je ovih dana
foto: getty

Kako piše "Gej tajms“, Garfild koji u predstavi igra homoseksualca obolelog od side rekao je da je u ovom periodu života “toliko gej“ da sebe posmatra kao “jednog gej muškarca koji ne upražnjava seksualne odnose".

“Jedini dan kada nemamo probe - nedeljom, dolaze mi prijatelji da gledamo Ru Paul's Drug Race. To je ceo moj život van pozorišta“, rekao je glumac.

Istakao je da za sada nije homoseksualac, iako je jako otvoren ka sticanju novih seksualnih iskustava sa predstavnicima istog pola u budućnosti.

“Možda u nekom trenutku doživim buđenje za kojem sam siguran da će biti sjajno i da će mi dati snagu da istražim i to polje, ali u ovom trenutku života mi je takođe lepo i nisam homoseksualac“, priznao je.

Ističe da je u početku imao mnogo problema sa likom homoseksualca kojeg treba da odigra, ali da se na kraju jednostavno prepustio instiktu i verovanju da je doneo dobru odluku kada je prihvatio ulogu. U pripremanju uloge mu je pomoglo i nekoliko gej prijatelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: