VICE na B92: Yaserstain i Marta Jovanović

VICE Srbija nastavlja da donosi zanimljive priče, vesti i originalne sadržaje iz oblasti kulture, mode, tehnologije, umetnosti i sporta iz celog sveta, ali i iz Srbije i regiona.

Život

Izvor: B92

Subota, 28.11.2015.

10:30

Default images

Epizoda 31

Subota 28.novembar

Yaserstain

Poslednji film iz serijala “Mladi heroji”. Oni su najveće You tube zvezde u Srbiji, oni prave vesele, duhovite i kreativne web tutorijale sa milionima pregleda - za njima klinci luduju. Upoznajte Milana Inića i njegovu Yasertain ekipu u ovom prvom dokumentarnom filmu napravljenom o njima.
Marta

Marta Jovanović je multimedijalna umetnica koja živi na relaciji Rim-Njujork -Beograd. Njeni provokativni perfomansi ostavljali su bez daha publiku od Bejruta do Amerike. Sarađuje sa velikim brojem svetski poznatih umetnika sa svih kontinenata. Performansi su joj u velikoj meri interaktivni i publika vrlo često i aktivno učestvuje u njima. A jedan od glavnih ciljeva joj je da približi performans široj, mejnstrim publici i da sa njega skine veo nerazumevanja kojim je obično prekriven.
*

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: