TV B92 najgledanija ikada

Televizija B92 u 2014. zabeležila je najviši rast gledanosti i poverenja gledalaca u odnosu na sve druge televizije u Srbiji.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.12.2014.

12:57

Default images

U poslednjem kvartalu godine kao rezultat nove programske šeme i produkciono-tehničkih osveženja, gledanost B92 porasla je za 20 odsto u ukupnoj populaciji i za izrazito visokih 30 odsto u ciljnoj grupi od 18 do 49 godina starosti.

Jednosatne Vesti u 20h konstantno ulaze u top 20 emisija koje izazivaju najveću pažnju i gleda ih svaki treći gledalac koji je u to vreme pred TV prijemnikom, dok su Vesti u 16 sati zabeležile skok gledanosti za 25 odsto uz značajan rast poverenja među mlađom i sredovečnom populacijom.

Humoristička porodična serija „Lud, zbunjen, normalan“ najgledaniji je program na svim nacionalnim emiterima u Srbiji u komercijalnoj ciljnoj grupi i beleži više od milion gledalaca. Najpopularniji gejm šou Srbiji je Zlatni krug, koji je takođe deo programske šeme televizije B92.

Jedinstveni fenomen na srpskim televizijama 24 minuta sa Zoranom Kesićem u svom terminu emitovanja je najgledaniji program na svim kanalima u zemlji, a Bulevar u 5 do 5 prati svaki peti gledalac u Srbiji koji je u to vreme kraj tv prijemnika.

Zahvaljujući ekskluzivnim pravima na prenos kik-boks spektakla Noć šampiona, prvi put u svojoj istoriji TV B92 bila je najgledanija komercijalna televizija, a prenos Vimbldona je među najzapaženijim sportskim događajima na srpskim televizijama.

I u 2015. godini TV B92 nastaviće sa kvalitetnim informativnim, sportskim, zabavnim I filmskim programom kojim će opravdati dosadašnji kvalitet, vaše poverenje I rezultate gledanosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: