Hokejaški meč Amerike i Kanade je važniji nego što mislimo

Džastin Biber je u poslednje vreme svojim ponašanjem izazvao veliki gnev Amerikanaca a čak je i pokrenuta peticija na sajtu Bele kuće da on bude deportovan u Kanadu. Međutim, čini se da ni Kanađani nisu voljni da mladu pop zvezdu dočekaju raširenih ruku.

Život

Izvor: B92

Petak, 21.02.2014.

19:03

Default images

Peticiju za deportaciju Džastian Bibera do sada je potpisalo više od 260.000 osoba što ju je učinilo trećim najpopularnijim ciljem u trogodišnjoj istoriji sajta Bele kuće.

Sa druge strane, ni Kanađani nisu previše oduševljeni time da se Džastin Biber protera natrag u svoju domovinu a svoje mišljenje je među prvima izrazio i glumac Džared Padalecki, poznat po ulozi u seriji „Natprirodno“.

On je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju koja predstavlja reklamu za predstojeći meč na Olimpijskim igrama između Amerike i Kanade sa natpisom: „Gubitnik zadržava Džastina Bibera“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: