Postanite morž - ne plaćajte kiriju

Jedan stanovnik Brajtona ponudio je neograničeno besplatno stanovanje zainteresovanima koji su spremni da u toku dana vreme u kući provode u kostimu glumeći morža!

Život

Izvor: Izvor: B92

Četvrtak, 13.06.2013.

16:41

Default images

Oglas u loklanim medijima u Brajtonu je izazvao prilično interesovanje i u njemu jedan gospodin koji želi da se penzioniše, svoje "mirne dane" želi da provede u sećanju na morža Gregorija sa kojim je ostvario divno prijateljstvo dok je živeo na Aljasci.

Uslovi ovog neobičnog dogovora podrazumevaju da bi zainteresovani morali da 2 sata dnevno nose kostim morža, koji će ga podsećati na Gregorija, u oglasu se dodaje da je napravio izuzetno "realističan kostim koji odgovara ljudima prosečnih dimenzija".

"Dok ste u kostimu morate se ponašati kao morž, ne smete da govorite ljudskim jezikom, bilo kakva komunikacija mora da se odvija na jeziku morževa" piše u oglasu u kome se nalaze i uputstva kako se na internetu može proveriti kako zvuče morževi.

"Kandidat koji bude izabran dobiće na korišćenje dvokrevetnu sobu, ali će morati da hvata i jede ribe i račiće koje ću povremeno bacati preme njemu dok bude bio u kostimu", dodaje se u oglasu.

Ovaj maštoviti budući penzioner će odluku o tome ko će biti "njegov kućni ljubimac" doneti nakon razgovora sa svima koji se prijave na ovaj neobični oglas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: