Vladimir Putin se razveo

Ruski predsednik Vladimir Putin i njegova supruga Ljudmila saopštili su danas da su se razveli, prenose ruski mediji.

Život

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 06.06.2013.

20:46

Default images

Nekoliko sedmica od tridesetogodišnjice braka, ruski predsednik i njegova supruga rekli su da je njihov brak završen, u intervjuu ruskom kanalu Rosija 24, koji su dali pošto su zajedno bili na baletu "Esmeralda" u Dvorcu Kremlja.

Ruski predsednik je razvod objasnio time da nisu svi spremni da žive javnim životom kakav podrazumeva uloga supružnika političara njegovog ranga.

"Sva moja aktivnost, sav moj posao povezan je sa javnom sferom, sa potpuno javnim životom. Nekome se to sviđa, nekome ne, ali ima ljudi koji su sa tim savršeno nespojivi", rekao je Putin.

Ljudmila Putin je potvrdila da je rešenje bilo zajedničko i dodala: „naš brak je završen jer se mi praktično ne vidjamo. Vladmir Vladimirovič je potpuno posvećen poslu, deca su nam odrasla i imaju spostvene živote. Tako su stvari složile da svako ima svoj život, i ja zaista ne volim da budem u javnosti i mi se praktično ne viđamo“.

"Ljudmila Aleksandrovna je pomenula decu. Mi ih mnogo volimo i ponosni smo na njih. One su zaista odrasle, imaju svoje živote i one su, usput govoreći obrazovanje stekle u Rusiji gde i žive. Ljudmila Aleksandrovna i ja ćemo ostati bliski. Uveren sam, uvek" rekao je ruski predsednik.

Odgovorajući na pitanje novinara da li to znači razvod, Ljudima Putin je rekla: „ Da, može da se kaže, to je civilizovani razvod“.

Ruski predsednik poznat je po tome da skoro nikada, do sada, nije davao izjave ili odgovarao na pitanja o svom i privatnom životu svoje porodice iako su se novinari neprekidno interesovali.

Ljudmila Putin se i inače retko pojavljivala u javnosti, a poslednjih par godina njeno odsustvo izazvalo je mnoge, nikada potvrđene glasine uključujući i onu da je zatvorena u manastiru.

Vladimir i Ljudmila Putin venčali su se 1983. godine i imaju dve odrasle ćerke o kojima se takođe jako malo zna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: