Život

Četvrtak, 15.03.2012.

10:10

Andželina ponovo čeka blizance?

Iz Holivuda su stigle nove glasine o porodičnom životu "zlatnog para" - Andželine Džoli (36) i Breda Pita (48).

Izvor: B92

Default images

Nakon nekoliko nedelja zahlađenih odnosa, tenzija između Andželine i Breda je konačno nestala i par opet planira da se venča pre dolaska na svet dečaka blizanaca, piše magazin OK!

„Divno su se provodili za vreme Oskara i od tada su ponovo ludi od ljubavi”, kazao je neimenovani izvor blizak paru.

„Venčanje je bilo otkazano. Stalno su se svađali. Međutim, uspeli su da prevaziđu razlike. Endži će na jesen roditi sinove blizance i Bred i ona su rešili da ih dočekaju kao muž i žena, dakle ceremonija bi trebalo da se održi relativno skoro.”

Drugi izvor rekao je da Andželina ne planira da širi priču o trudnoći. „Ona neće davati zvanične izjave o tome, ali je obavestila mali broj odabranih ljudi”.

Par ima šestoro dece - Medoksa (10), Paksa (8), Zaharu (7), Šajlo (5) i trogodišnje blizance Noksa i Vivijen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: