Još jedan avion je misteriozno nestao 2003. godine

Iako mnogi tvrde da je nestanak Leta 370 nezapamćen slučaj u istoriji avijacije, sajt Vocativ rešio je da ih podseti da je još jedan veliki Boing 2003. godine nestao bez ikakvog traga.

Život

Izvor: Newser

Nedelja, 16.03.2014.

20:45

Default images

Ovaj Boing poleteo je sa piste u Angoli i od tada nije viđen. Međutim, postojala je jedna velika razlika – u njemu nije bilo putnika, ali okolnosti u vezi sa njegovim nestankom su i dalje prilično čudne.

Dva mehaničara, Amerikanac Ben Čarls Padilja i njegov asistent iz Konga Mikel Mutantu ukrcali su se u Boing 727 na pisti u Luandi kako bi ga spremili za naredni let.

Niko od njih nije posedovao pilotsku dozvolu i to je bio razlog za uzbunu osoblja u kontrolnom tornju kada se avion našao na pisti i odleteo.

Da li je u pitanju bio Padilja? Mutantu? Otmičari koji su se ušunjali u avion? Istražni organi i dalje nemaju odgovor i do današnjeg dand nije pronađen nijedan jedini trag ovog aviona uprkos intenzivnoj internacionalnoj potrazi.

Neke od teorija koje su sve vreme prisutne u vezi sa Letom 370 – srušio se u okean, obavio je tajno sletanje, oborila ga je vojska neke zemlje – i tada su bile prisutne.

U tom trenutku to je bio najveći avion koji je nestao ali bi Let 370 mogao da preotme ovu titulu ako ne bude pronađen. Kako je moguće izgubiti avion u 21. veku?

Najbizarnije teorije zavere o nestanku malezijskog aviona

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: