Poznati zavodnik se ženi u 57. godini

Britanski glumac Hju Grant, poznat po ulogama zavodnika u romantičnim komedijama, venčaće se uskoro sa partnerkom, Šveđankom Anom Eberstajn, čime će okončati titulu večitog neženje, preneli su britanski mediji.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.05.2018.

15:20

Poznati zavodnik se ženi u 57. godini
GettyImages

Grantu, koji ima 57 godina, to će biti prvi brak, dok njegova buduća supruga (39) ima već jedan brak. Par koji je u vezi šest godina ima troje dece.

Tabloid San preneo je da će venčanje biti održano za oko tri nedelje, što je obično rok pošto budući mladenci u opštini podnesu zahtev za venčanje. List je dodao da su Grant i njegova partnerka nedavno podneli taj zahtev.
GettyImages
Grant, koji je u britanskim medijima dobio nadimak večitog neženje, imao je nekoliko veza, među kojima su poznata veza sa britanskom manekenkom Liz Harli, zatim s producentkinjom Džeminom Goldsmit, kao i sa kineskom glumicom Tiglan Hong, sa kojom ima dvoje dece.

Britanski glumac je poznat po filmovima "Ja u ljubav verujem" (Notting Hill), "Dve nedelje za zaljubljivanje", "Dnevnik Bridžit Džouns", "Ostaci dana" i "U stvari ljubav".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: