Gužva za doček kraljevske bebe

Fotografi i kamermani su danas počeli da zauzimaju mesta ispred bolnice Sent Meri u Londonu u kojoj bi uskoro Kejt Midlton trebalo da rodi svoje prvo dete.

Život

Izvor: B92

Utorak, 02.07.2013.

20:01

Default images

U izjavama koje stižu iz Bakingemske palate, rođenje "kraljevske bebe" ocekuje se sredinom jula, ali se medijima i društevnim mrežama sve više šire glasine da bi dete moglo da na svet dođe nekoliko dana ranije.

Bukmejkeri, koji nepresatno primaju opklade, podsećaju da je 1982. godine Kejtin suprug, princ Vilijam, rođen deset dana pre najavljenog termina.

Kako bi bili sigurni da neće propustiti događaj, fotografi i kamermani već su počeli da postavljaju svoju opremu oko bolnice i da zauzimaju svoja mesta.

Kraljevska beba: Ovo još niste znali

Predviđajući veliku medijsku gužvu, iz Bakingamske palate pozivaju na suzdržanost, kako "normalne aktivnosti bolnice ne bi bile ometene prisustvom predstavnika medija".

Kako prenose britanski mediji, 31-godišnja vojvotkinja od Kembridža trebalo bi da se porodi u ekskluzivnoj bolničkoj sobi Lindo, u kojoj je njena svekrva, pokojna princeza Dajana rodila sinove Vilijama i Harija.

Još uvek se ne zna da li će biti dečak ili devojčica pošto Kejt i Vilijam nisu želeli da unapred otkriju pol deteta.

Bilo kako bilo, buduća beba će svakako jednog dana vladati nad Velikom Britanijom i 15 zemalja Komonvelta, kao treća u nizu za nasleđivanje britanske krune, iza dede, princa Čarlsa i tate, princa Vilijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: