Tigar i Iguana - Simboli slobodnih žena

Kada zastanete na pola puta, bose i lepše nego ikad, a sve se nekako preokrene i izgubi smisao, postoji jedna duga nit za koju možete da se uhvatite, čvrsto. Neće Vam rešiti probleme, ali će Vas odvesti tamo gde želite da budete.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.11.2011.

12:03

Default images

“Klub slobodnih žena” je nezvanično udruženje svih žena slobodnog duha, koje su kreativne, uspešne i pune entuzijazma. One neguju i muški i ženski princip, podjednako su snažne i nežne, hrabre i bojažljive. Znaju da misle, da se izraze i da saslušaju.

Sastaju se kako bi razmenile recepte svojih mudrih i glupih odluka, kako bi se opustile i dodirnule maštom. Bez patetike, sažaljenja i tupog oružja.

Mnoge od njih imaju stalne partnere ali ne vole mnogo da se oslanjaju na njih. Nastoje da budu nezavisne, svoje i nesputane. Uvek teže ka ravnoteži, novim iskustvima ali zasnovanim na starim vrednostima. Brzina, snaga i komfor su stvari koje one najviše cene. Klub je stvar identiteta, širenje vidika, proces samospoznaje, kao i svojevrsna identifikacija.

Uprkos svim principima i neizmernoj volji da budu samodovoljne, one pre svega ne žele da budu usamljene.

Zato ako prepoznajete nešto što Vam je na poseban način blisko, ili Vas pokreće, oslobađa i uzbuđuje, napravite svoj pravi korak i zakoračite….

U Klub slobodnih žena koji je uvek otvoren, i ima svoje stalno sedište - Tiguan

Posetite sajt i saznajte vise o Tiguanu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: