Silikoni odlaze u penziju?

Pojavila se nova alternativa silikonima za grudi koja će obradovati mnoge žene.

Zdravlje

Izvor: B92

Petak, 02.09.2011.

12:13

Default images

Reč je o prirodnom uvećanju grudi (Natural Breast Enhancement) koje je već postalo vrlo popularno. Zašto je ovaj način bolji i kako on funkcioniše?

Svima nam je poznato šta su implanti. To su praktično baloni napunjeni slanom vodom koji imaju ulogu da ženama daju više samopouzdanja i više muške pažnje. Nažalost, oni podrazumevaju najopasniju kozmetičku proceduru kroz koju možete da prođete: postoji rizik za dobijanje raznih infekcija, curenja implanata, a sada se sve češće spominje i limfoma. Čak iako vas sve ove nedaće zaobiđu, verovatno ćete se kroz deset godina morati vratiti pod nož radi rekonstrukcije silikona.

Prirodno uvećanje grudi podrazumeva prenos masti u grudi. Doktori uzimaju vaše masti sa raznih delova tela i stavljaju je u grudi. Ona se prikuplja liposukcijom, a rezultati su zadivljujući.

Sigurno se pitate u čemu je štos, mora da postoji neka negativna stavka. Međutim, nje nema. Procedura je mnogo bezbednija od ugradnje silikona. Ne postoji rizik od odbacivanja jer je to vaša mast, na mestu na kom je želite.

Žene sada mogu da odahnu. Masti su, konačno, njihov najbolji prijatelj. Ne postoji određena kilaža koju morate da imate; čak se i mršave žene mogu podvrgnuti ovoj proceduri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: