I to postoji: Presađivanje obrva

Već neko vreme popularan je puniji izgled obrva. Ali kako da prate modu one žene koje priroda nije “obdarila” na tom delu lica?

Izvor: Daily Mail

Petak, 19.04.2013.

13:04

Default images

Od kada je Kejt Midlton dospela u žižu javnosti, mnoge žene bacile su pincete, a trend punijih obrva proširio se kao požar, prvo modnim pistama, a onda i ulicama.

Ipak, brzo je svima postalo jasno da za takav izgled nije dovoljno pustiti prirodi da “sama radi svoj posao” i od tada su porasli zahtevi kod plastičnih hirurga za presađivanje nekada nepoželjnih dlačica.

Britansko udruženje estetskih hirurga kaže da je transplantacija dlaka iz skalpa u obrve izuzetno popularna. Procedura košta oko 3.500 evra i traje i do četiri sata.

Hirurzi presađuju oko 200 pojedinačnih folikula dlake pod lokalnom anestezijom.

Dr Ragu Redi, stručnjak za očuvanje kose kaže: “Od kraljevskog venčanja svedoci smo ovog trenda. Sada imamo konstantan broj žena koje priželjkuju punije obrve”.

Među poznatim koji su se opredelili za ovaj izgled, osim vojvotkinje od Kembridža, je model Kara Delevinj i glumice Natali Portman i Kira Najtli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: