Kako da isključite automatsko ažuriranje Windowsa 10?

Čak i nakon što je Microsoft mahom uspeo da zaustavi objavu zakrpi koje ne funkcionišu kako treba, a mnogo manji broj računara ima i dalje problema sa nadogradnjama Windowsa, još uvek postoji veliki broj korisnika koji je zabrinut da bi njihovi računari mogli da budu "srušeni" kada prime takav paket zakrpi.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 20.12.2015.

13:21

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Isključivanje automatskog ažuriranja Windowsa je ono što neki od ovih korisnika vole da urade kako bi sačekali još malo dok drugi instaliraju zakrpe i uvere se da je sve u redu.

Samim tim, aplikacije kao što su Win Update Disabler mogu da budu veoma korisne. Čak i ako nije preporučeno da isključujete nadogradnje Windowsa jer na taj način računari mogu postati ranjiviji, ovakva mala aplikacija bi mogla biti korisna za one koji pokreću Windows 10 Home verziju operativnog sistema i koji dobijaju sve zakrpe automatski, bez mogućnosti da odlože instalacije. Pored isključivanja Windows Update servisa, aplikacija takođe uključuje opcije da isključite Windows Security Center, Window Defender ili Windows Defender. Win Updates Disabler možete preuzeti sa ove adrese.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: