Xbox One wireless PC adapter u prodaji od 20.10.

Ukoliko želite da koristite bežični Xbox One kontroler za igranje igara na PC i nekim tabletima, 20. oktobar će biti datum koji bi trebalo da ubeležite u kalendare, jer tada kreće zvanična prodaja Xbox One Wireless apdatera za PC.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 13.10.2015.

19:55

Default images

Mali dongle košta 25$ i iako bi trebalo da krene u prodaju 20.10. GameStop i Amazon za sada drže 27.10. odnosno 03.novembar kao datume početka prodaje.

Inače, korisnici su i do sada mogli da koriste Xbox One kontroler na PCju ali samo putem micro-USB kabla, dok će sada biti omogućena puna wireless podrška, doduše, ne bez “cene” a ona je – Windows 10. Stariji operativni sistemi neće moći da koriste Wireless PC adapter, makar u ovom trenutku.

izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: