Samsung Galaxy S6 će imati touch senzor za otisak prsta

Senzori otisaka prsta dobijaju sve više na popularnosti kod proizvođača telefona. Postoje različite implementacije ovih senzora, kao što je swype tip senzora kod Samsunga, gde je korisnik morao da svajpuje palcem ili kažiprstom preko Home tastera (što nije uvek lako, posebno ako držite telefon koji je veći od pet inča).

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 16.01.2015.

21:28

Default images

Izvori bliski kompaniji Samsung tvrde da će se južnokorejski proizvođač prebaciti na drugu vrstu ovih senzora - onu koja se može naći na iPhone-u ili Huawei Ascend Mate 7 telefonu.

Kako bi implementirao novi senzor, Samsung će načiniti većim Home taster na Galaxy S6 modelu. Nije poznato da li će senzor raditi i kada je ekran isključen (kao kod Huawei modela) ili ne (kao kod iPhone-a).

Senzor će nuditi poboljšanu TouchWiz funkcionalnost, uključujući Private mode, Pay with PayPal, kao i logovanje na Samsung nalog i podržane sajtove.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: