Samsung Galaxy S6 na novim fotografijama

Na prvim fotografijama, potpuno skopljenog uređaja, vidljivo je jednodelno aluminijumsko kućište, sa živopisnom prednjom stranom od plastike. Takođe, vidljiva fluorescentna žuta boja jednog od modela, pokazuje da Samsung ne zazire od eksperimentisanja sa dizajnom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 26.12.2014.

20:45

Default images

Očekuje se da će Samsung Galaxy S6 biti zvanično predstavljen početkom 2015. godine. Ovoga puta, južnokorejska kompanija se ozbiljno pozabavila dizajnom svog narednog flagship telefona. Na prvim fotografijama, potpuno skopljenog uređaja, vidljivo je jednodelno aluminijumsko kućište, sa živopisnom prednjom stranom od plastike. Takođe, vidljiva fluorescentna žuta boja jednog od modela, pokazuje da Samsung ne zazire od eksperimentisanja sa dizajnom.

Kada su specifikacije u pitanju, Galaxy S6 (kodna oznaka SM-G430) će prema najnovijim informacijama imati 5.5-inčni displej. U najnovijem setu procurelih specifikacija se pominje 1080p rezolucija i Snapdragon 801 procesor, što više odgovara nekom gornjem-srednjem segmentu tržišta i ne poklapa se sa očekivanjima koje imamo od flagship uređaja. Razlog za ovo su glasine o novom uređaju, Galaxy Note Edge blizancu Galaxy S6 modela. Ovo bi trebalo da bude svojevrsna premijum verzija telefona, sa 5.3-inčnim QHD AMOLED ekranom (2560 x 1440 piksela), Snapdragon 810 čipom, 4GB RAM-a i skenerom oka.

Treba napomenuti da su ovo još uvek rane spekulacije u vezi sa karakteristikama Samsung Galaxy S6 telefona, te ih treba uzeti sa rezervom. Više informacija će se sigurno pojaviti u narednim nedeljama, kada će se iskristalisati ono što nam Samsung priprema za početak naredne godine.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: