Šamar uživo: Surface je držač za iPad od $799

Microsoftov tablet Surface 3 kompaniji nije doneo željeni deo kolača na tržištu, pa je u poslednje vreme promocija "u petoj brzini" - "trojka" se može videti u mnogim blokbasterima, popularnim TV serijama, ali i na stolovima voditelja CNN-a. Međutim, jedan nesrećan ugao kamere žestoko je zaboleo IT giganta.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 06.11.2014.

11:13

Default images

Cela Amerika je pre dve noći pratila izbore za predstavnička tela u SAD, pa je mnogo očiju bilo upereno ka dežurnoj ekipi CNN-a.

Ispred njih su na stolu stajali uspravljeni MS Surface 3 tableti, ali je kamera uhvatila nešto što se Microsoftu nikako neće dopasti, a zbog čega Apple ponovo trlja ruke - ispostavilo da više voditelja i analitičara koristi gedžet od 799 dolara samo kao postolje za svoj iPad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: