Apple povlači neke Macbook Air modele zbog fleš drajvova

Apple je priznao da postoji greška sa fleš drajvovima u nekim Macbook Air noutbukovima koji su kupljeni između juna 2012. i juna 2013. godine i sada nudi besplatnu zamenu svim korisnicima.

Tehnopolis

Izvor: TechRadar

Nedelja, 20.10.2013.

17:50

Default images

Kompanija je izdala zahtev za povraćaj modela sa 64GB i 128GB prostora za skladištenje podataka koji imaju probleme sa hard diskom i objavila je firmware apdejt dozvoljavajući korisnicima da provere da li imaju problema sa svojim prostorom za skladištenje podataka.

Nakon aktiviranja MacBook Air Flash Storage Firmwaer apdejta 1.1, koji je dostupan u Mac App Storeu, korisnici će biti preusmereni na sajt sa informacijama u vezi sa zamenom hard diskova ako problem postoji.

Oni uz pomoć sajta mogu da zakažu termin u lokalnoj prodavnici ili sastanak sa autorizovanim serviserom koji će im uraditi besplatnu zamenu.

Apple je takođe nalgasio da, ako su korisnici sami platili zamenu, mogu da kontaktiraju kompaniju kako bi im pokrila troškove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: