Kako bi izgledale TV serije u IT svetu?

Neke serije ostaju upamćene samo po svojoj špici. Za druge, špica je uvod u sadržaj koji se pamti i prepričava. Zamislite svet u kojem bi se špice popularnih TV serija "prilagodile" novom, tehnološkom vremenu i u skladu s tim promenile ime.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 20.08.2013.

09:30

Default images

To je upravo uradio ElectRoulette. Zamislite periodni sistem elemenata iz "Breaking Bad" koji postaje "Texting Bad", "The Simpsons" postaju "The Smartphones", "How I Met Your Mother" od potrage za majkom bavi se tagovanjem iste... Ako volite TV serije - uživaćete u ovih 2 minuta.

Odgovorni u ElectRoulette-u smatraju da ovaj njihov poduhvat pokazuje kako bi TV serije izgledale da su bazirane na stvarnom životu - a on je po njima sastavljen na lajkovanju, instagramu, tagovanju...

Da li prepoznajete špice svih serija u ovom spotu? Recite nam šta mislite u komentarima. Izvor: Gizmodo/ElectRoulette via Laughing Squid

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: