Tehnopolis

Ponedeljak, 20.02.2012.

11:39

Novi Androidi sa podrškom za LTE

Kompanije ZTE i LG odlučile su da tačno nedelju dana pred početak sajma u Barseloni predstave svoje nove 4,3-inčne smartfone koji podržavaju LTE tehnologiju.

Izvor: B92

Default images

Kineski proizvođač ZTE danas je najavio dva nova Android telefona sa podrškom za LTE tehnologiju.

Ovo će biti prvi ZTE modeli koji rade na Androidu 4.0, a javnost će ih po prvi put videti sledeće nedelje na sajmu u Barseloni.

Jedan od novih uređaja je model oznake PF200, telefon 4,3-inčnog QHD ekrana sa kamerom od 8MP i prednjom kamerom rezolucije 1080p i ima dvojezgarni procesor na 1,5GHz.

Drugi model, N910, ima 4,3-inčni WVGA ekran, dvojezgarni procesor na 1,2GHz i kameru od 5MP i prednjom kamerom koja može snimati video u 1080p rezoluciji.
LG Optimus LTE Tag
Ni LG nije želeo da sačekati sajam u Barseloni kako bi predstavio svoj novi uređaj, pa je danas takođe najavio novi LTE telefon, Optimus LTE Tag.

Kao i u slučaju ZTE modela, novi Optimus ima 4,3-inčni ekran, 1,2GHz dvojezgarni procesor, kameru od 5MP, ali dolazi sa 2.3 Androidom, a LG je obećao prelazak na Ice Cream Sandwich u budućnosti.

Od danas je dostupan u Koreji, a planovi o dostupnosti na ostalim tržištima za sada nisu poznati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Podeli: