Apple "golica maštu" novim tvitom

Apple je objavio tvit u susret predstavljanju iPhone 7 uređaja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.09.2016.

09:34

Apple

Kompanija je “probudila” svoj inače neaktivni Twitter nalog prethodne nedelje, kako bi zagolicala maštu svojih pratilaca i podsetila ih na veliki događaj koji će organizovati povodom predstavljanja svog novog uređaja.

Tvit glasi: “7. septembra u 10 ujutru gledajte događaj na Apple.co/live. Retvitujte za podsetnik na dan događaja. #AppleEvent".

Takođe, Apple je priložio i zamagljenu fotografiju i koja daje blagi nagoveštaj o tome šta će na događaju biti predstavljeno.

Poruke u kojima je Apple sačuvao veo misterije, a nije poznato ni kako ih je kompanija objavila, budući da je reč o novoj vrsti sponzorisanih tvitova na ovoj mreži. Naime, tvit se ne vidi na profilu kompanije, ali ga je moguće deliti. Takođe, retvitovanje poruke omogućava automatsko podsećanje korisnika na određeni datum.

U tvitu je objavljen neobičan emotikon, a svako ko u svoju objavu doda #AppleEvent dobiće ga automatski odmah iza svog tvita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: