LG G3 zvanično predstavljen u Srbiji

Kompanija LG Electronics predstavila je najnovije modele svojih smart mobilnih uređaja, među kojima su dugo očekivani LG G3 telefon, LG G Pad 7.0 tablet računar, kao i Bluetooth stereo slušalice poslednje generacije.

Izvor: B92

Sreda, 02.07.2014.

11:25

Default images

Pored toga što nude najsavremeniju tehnologiju, niz praktičnih funkcija i neprevaziđeni dizajn, ovi uređaji dokazuju da revolucionarni koncept kompanije LG, „Simple is the New Smart“, pomera granice u svetu mobilnih uređaja.

„Zahvaljujući neprestanim težnjama da kreira revolucionarne proizvode, kompanija LG već dugi niz godina pomno osluškuje potrebe svojih korisnika. Proizvodi koje smo danas predstavili javnosti u Srbiji savršeno oslikavaju rezultat istraživanja mišljenja potrošača, baziranog na LG filozofiji proizvodnog razvoja „Učimo od vas“. Na taj način, omogućeno nam je da zaista budemo u kontaktu sa potrebama potrošača i stvorimo proizvode najvišeg kvaliteta“, rekao je Endre Vaitzner, regionalni menadžer prodaje kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Mobilni telefon LG G3 odlikuje savršen dizajn, kao i unapređeno korisničko iskustvo. Quad HD ekran dijagonale 5.5 inča i 538 piksela po inču daje slici izuzetnu oštrinu i jasnoću, sa rezolucijom dva puta većom od Full HD ekrana i čak četiri puta većom od HD ekrana. Prednju kameru od 2.1 MP odlikuju veći senzor slike i širi otvor, koji propušta više svetlosti. Ovaj uređaj je idealan za pravljenje selfie fotografija, zahvaljujući opciji koja prepoznaje pokrete, te u momentu kada želi da se fotografiše, korisnik treba samo da formira šaku u pesnicu, a G3 će u roku od tri sekunde napraviti fotografiju. Ovaj vrhunski uređaj odlikuju i baterija izuzetno dugog životnog veka, kao i procesor Qualcomm Snapdragon 801 i RAM memorija od 2 GB ili 3 GB.
Još jedan izuzetan uređaj predstavljen je korisnicima u Srbiji. Tablet računar LG G Pad 7.0 kreiran je tako da zadovolji sve potrebe korisnika, pružajući savršene performanse. Ovaj uređaj poseduje Quad Core procesor radnog takta od 1.2 GHz, 1GB RAM memorije i True IPS HD ekran rezolucije 1280 x 800. Predstavljeni tablet poseduje premijum opcije, kao što su Knock Code sistem zaštite i Qpair 2.0, pomoću koje se korisnici mogu povezati sa telefonima koji poseduju Android platformu i putem Bluetooth opcije primati notifikacije i direktno odgovoriti sa tableta.

Pored ovih proizvoda predstavljene su i vrhunske, elegantne Bluetooth stereo slušalice kreirane u saradnji sa kompanijom Harman-Kardon. Stilski dizajnirane slušalice pružaju izuzetan kvalitet zvuka, kao i visok nivo korisničkog iskustva zahvaljujući specijalnoj tehnologiji koja će sprečiti da se žice na njima zamrse.

U okviru dodatne opreme za LG G3 smart telefon, dostupna je i vrhunska Quick Circle zaštitna navlaka, karakteristična po krugu na maski koji omogućava korisniku da lakše vidi pozive, tekstualne poruke i kameru, bez otvaranja telefona.

LG G3 biće dostupan u Srbiji već početkom jula, kada će korisnicima takođe biti raspoloživ i LG G Pad 7.0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: