Čist fotorealizam: GTA 5 Naturalvision Remastered mod

NaturalVision, jedan od najpopularnijih modova koji igri daruje novi i ulepšani život, je dobio Remastered verziju koja će vas primorati da se ozbiljno zapitate – Da li je ovo GTA 5, ili slika iz stvarnog života?

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 04.08.2017.

18:00

Čist fotorealizam: GTA 5 Naturalvision Remastered mod

Ovaj mod je potpuno prerađen sa brojnim ispravkama u ambijentalnim bojama, vremenskim prilikama i osvetljenju. Kreator moda, Razed, je u ovaj proces uložio preko 1200 sati tokom 6 meseci, a tokom tog perioda on je pregledao preko 40 sati video sadržaja i na stotine fotografija kako bi GTA 5 što više ličio na okruženje južne Kalifornije.

"Estetika iza NaturalVision Remastered je inspirisana od strane Forza Horizon 3, Watch Dogs, GTA IV i drugih naslova. Brojni ambijentalni detalji su uzeti iz tih naslova i reprodukovani u Grand Theft Auto 5", naveo je Razed.

Mod je besplatan za preuzimanje sa sajta gta5-mods, proces instalacije je jednostavan i jedino vam je potreban moderski alat OpenIV i VisualV, a najbolje od svega je to što Natural Vision Remastered skoro uopšte neće uticati na vaš sadašnji broj sličica u sekundi.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: