Tehnopolis

Ponedeljak, 05.09.2011.

14:01

Džobsov biološki otac žali zbog usvajanja

Sirijski imigrant, Abdulfattah Džon Jandali, biološki je otac donedavnog izvršnog direktora kompanije Apple, Stiva Džobsa.

Izvor: B92

Default images

Nakon objavljivanja vesti o njegovom odlasku sa te pozicije, Jandali sve više postaje tema američkih medija koji prenose njegove izjave o kajanju zbog toga što je Džobs dat na usvajanje.

U izjavi za Daily Mail Jandali je nedavno rekao da do pre par godina nije ni znao da je njegov sin izvršni direktor jedne velike IT kompanije, te da mu je poslednjih godina poslao nekoliko mailova.

Na pozive se, kaže, nije usudio, jer se plašio da će Džobs pomisliti da on želi njegov novac.

Džobs je dat na usvajanje, tvrdi Jandali, zato što se otac Džoane Simpson, biološke majke Džobsa, protivio njenoj vezi sa Sirijcem, zbog čega se ona odselila u drugi grad i dala bebu na usvajanje.

"Živim u nadi da će me, pre nego što bude kasno, kontaktirati, jer bi me i samo jedna kafa sa njim učinila veoma srećnim čovekom", rekao je on.

Osamdesetogodišnji Jandali je potpredsednik jednog kazina u Rinu, a, kako je izjavio, ne namerava da se uskoro penzioniše, što je mnoge navelo da naprave poređenje sa Džobsom, koji iako lošeg zdravlja i dalje radi.

Jandali se nakon veze sa Džobsovom majkom dva puta ženio, prenosi Daily Mail, ali nije imao više dece.

Sam Džobs nije želeo da komentare izjave svog biološkog oca. On, inače poznat po tome što čuva svoj privatni život od javnosti, sa svojom suprugom Loren Pauel ima troje dece - Rid Pol, Erin Siena i Iv, kao i ćerku koju je dobio 1978. sa svojom tadašnjom devojkom.

Inače, Daily Mail je objavio i fotografiju snimljenu u petak na kojoj se vidi Džobs kome prijatelj pomaže da hoda.

Iako se zna da je razlog povlačenja sa funkcije CEO-a zdravstveno stanje, fotografija na kojoj Džobs izgleda znatno lošije nego kada je poslednji put viđen u javnosti, podstakla je dodatnu zabrinutost za njegovo zdravlje.

Kako izgleda Džobsov biološki otac možete videti ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

12 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

17 h

Podeli: