Najbolje za kraj: Modna kolekcija za moderne žene

Poznata kreatorka Dragana Grnčarski predstavila je u hotelu Hajat svoju novu kolekciju za proleće/leto čime je zatvoren 24. Fashion Selection.

Izvor: B92

Sreda, 16.04.2014.

10:42

Default images

Dragana Grnčarski oduševila je publiku novom kolekcijom za proleće/leto svog brenda Esoteric. Kolekciju od 20 modela čine pretežno haljine, ali i svilene bluze i šortsevi.
Sačinjena od najkvalitetnijih materijala, kolekcija je namenjena modernim ženama, koje nemaju mnogo vremena za presvlačenje za različite prilike, te su svi odevni predmeti nosivi i u dnevnoj i u večernjoj varijanti.

"U principu sam ostala dosledna samoj sebi zato što sam uvek volela da se igram formama. U novoj kolekciji forme su asimetrične, a kombinacije materijala su zanimljive. Ja sam se negde i opredelila da radim haljine, jer mislim da je ženama to i najjednostavniji odevni komad - čim ustaneš imaš gotov outfit", rekla je Dragana u intervjuu za Super ženu.
Za razliku od prethodnih kolekcija Esoterica, koje su uglavnom bile u svedenim tonovima, na reviji na Fashion Selectionu Dragana Grnčarski prikazala je nešto koloritnije komade sa floralnim motivima.
U okviru 24. Fashion Selectiona održaće se još dodela nagrada najboljima, Fashion Selection Awards, 23. aprila u 20h u hotelu „Moskva“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: