Našminkajte se za četiri i po minuta!

Pročitajte vodič od sedam koraka za šminku koja izgleda odlično na svakom licu, svaki dan. Ženama koje su učestvovale u testiranju trebalo je u proseku četiri minuta i 38 sekundi da se ovako našminkaju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.03.2013.

16:20

Default images

Sakrijte podočnjake

Nanesite hidratantnu kremu, zatim i kremasti korektor iste nijanse kao vaša koža (nikako svetliji) u crticama ispod očiju pa ga razmažite prstom samo onde gde je potrebno, po tamnijim delovima kože i nesavršenostima.

Podloga

Za brže nanošenje podloge koristite puder u stiku. Nacrtajte njime debele linije iznad obrva na čelu, niz jagodice i sa strane nosa, zatim prstima razmažite po koži.

Rumenilo

Nanesite mrvicu kremastog rumenila na jagodice, pa ga razmažite ka slepoočnicama. Ako preterate s rumenilom dodajte malo tečnog pudera, nemojte ga brisati.

Svetlucavo rumenilo

Kažiprstom nanesite svetlo, svetlucavo rumenilo kako bi vam pogled delovao bistrije. Izaberite srebrnkaste nijanse ako imate svetliju kožu, a nijansu šampanjca ako imate srednji do taman ten. Malo rumenila stavite i u unutrašnje uglove očiju.

Istaknite oči

Kako bi vaš pogled dobio na dubini, povucite liniju po prevoju gornjeg kapka bronzanom ili zlatnom olovkom, pa razmažite niz kapak na oku.

Dodajte definiciju

Obrve lagano istaknite olovkom u istoj boji ako je to potrebno i nanesite maskaru.

Sočne usne

Napućite usne i nanesite ruž u boji jagode na sredinu usana, pa ga prstom razmažite po celim usnama, tapkajući da duže traje. Za večernji izlazak dodajte i sjaj za usne.

izvor i foto: magazin net; marin/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: