Zavisna od operacija: "Moje grudi nisu dovoljno velike"

Australijanka Sara Mari Samer čini sve da postane poznata, pa je do sada imala tri plastične operacije grudi i povećala poprsje za 18 brojeva. Što je najgore, nema nameru da stane.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.09.2014.

12:19

Default images

“Mnogo ljudi misli da ja ne želim ovakav izgled, ali greše. Hoću da budem smešna i ogromna. Moje grudi uveseljavaju ljude, a to i mene čini srećnom. Zato to ne može biti loša stvar”, rekla je Sara. Inače, dvadesettrogodišnja Sara je prvu operaciju uradila sa samo 17 godina kada je povećala grudi za dva broja. Međutim ni to nije bilo dovoljno pa je prošle godine povećala za još tri.

“Bila su mi pomešana osećanja, jer i dalje nisu izgledale kako sam želela. Nisu bile dovoljno velike, pa sam rešila ponovo da se operišem”, rekla je i dodala da skoro nijedan hirurg nije hteo da je operiše zbog pucanja kože – “Koža mi se rastegla i rane su se inficirale. Pila sam antibiotike, a onda sam shvaitla da sam alergična na njih. Bilo mi je loše. Nisam se oporavljala zbog čega su hteli da mi izvade silikone, ali sam se nekako izvukla” Ogromne grudi i dalje ometaju Saru da vodi normalan život. Ipak, i pored bolova u leđima mlada Australijanka kaže da nikada nikada nije bila srećnija.

“Ne mogu da vozim normalno i često obaram stvari grudima. Ali sada sam prezadovoljna izgledom”, zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: