Nina Badrić za Super ženu: Muzika je moj život

Hrvatska pop zvezda Nina Badrić nastupiće 12. aprila pred beogradskom publikom, a uoči koncerta za sajt Super žena eksluzivno otkriva gde je najčešće možemo videti dok boravi u Beogradu, šta pevuši ovih dana, ali i nešto malo o ljubavi...

Izvor: Tara Tomoviæ

Sreda, 22.01.2014.

10:23

Default images

Tvoja nova frizura je pobrala samo pozitivne kritike. Zbog čega si se ošišala na kratko? Da li nas to pripremaš na neke promene u karijeri?

-Nisam ni sekund kalkulirala kada sam došla kod frizera ošišati dugu kosu. Radim na novom albumu, uskoro izlaze novi singlovi tako da je promena nužna. Dugo sam bila ista, a sklona sam promenama imidža tako da sam jedna čekala da se ošišam.

Kakav je osećaj znati da tvoje pesme pomažu mnogim ženama da prebrode ljubavne brodolome i razmišljaju pozitivno?

-Predivan je osećaj kada znate da vas osjećaju pozitivno, volim čuti priče kako su se uz moje pjesme zaljubili, vjenčali, pa čak i prebrodili brodolome.

Koliko je teško zadržati status prave pop zvezde u godinama kada mnogi pevači menjaju muzički pravac?

-Ništa nije teško ako imate istinsku vjeru u sebe, i ako radite svoj posao s ljubavlju. Za mene je muzika moj život. Budući da predstavljaš ostvarenu ženu, reci nam, da li muškarce plaši tvoj uspeh?

-Hm... To ćete morati pitati njega.

Ko treba da napravi prvi korak – ti ili on?

-Naravno on, ja sam tradicionalna žena.

Nešto najludje što si uradila zbog ljubavi je...

-Ne bi bilo najluđe kad bih vam rekla.

Prednost daješ razumu ili srcu?

-I razumu i srcu.

Vaš koncert u Sava Centru zakazan je za 12. april. Da li jedva čekate da nastupite pred beogradskom publikom i šta možemo očekivati?

-Sava centar je za mene posebno mjesto, prije četiri godine sam imala svoj prvi solistički koncert tamo i drago mi je da smo opet u istom prostoru... Manji je ali intimniji, ja volim takve prostore gdje sam bliže svojoj publici. Spremamo jedan jako lijepi koncert.

Ko je za vas Super žena?

-Nikoga ne bih izdvajala posebno, ali po mom mišljenju svaka žena je na svoj način super.

Blic pitanja

foto: instagram
U Beogradu najvise volim...

...Iguanu, Smokvicu, L'Atelier

Film koji sam gledala 100 puta je...

..."Jedi, moli, voli"

Najvise novca trošim na...

...odjeću

Ovih dana pevušim...

... “Happy” od Farel Vilijamsa

U slobodno vreme najviše volim da...

...čitam i kuham

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: