LŠ: Sudar titana u Londonu, Bajern dočekuje Bešiktaš

Utakmicama Čelsi - Barselona i Bajern - Bešiktaš počinje druga nedelja osmine finala Lige šampiona.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 20.02.2018.

09:35

LŠ: Sudar titana u Londonu, Bajern dočekuje Bešiktaš
Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

U centru pažnje je susret na londonskom Stamford bridžu dobro poznatih rivala, međusobno igraju čak 11. meč u poslednjih 13 godina, među kojima je bilo puno kontroverzi i dramatičnih završnica.

Svima je i dalje u sećanju polufinale iz 2009. godine kada je norveški sudija Tom Hening Evrebo, baš u Londonu, direktno oštetio Čelsi i pomogao Barseloni da prođe dalje i stvorio rivalske realacije dva tima, ali i pobede u produžecima, zaustavnom vremenu...

Što se tiče nokaut faze, Barselona je u sudaru imala više uspeha 3:2, s tim da je Čelsi slavio u poslednjem dvomeču 2012. godine i kasnije postao prvak Evrope.

Situacija sada je takva da se veće šanse za prolaz daju kluba sa Nou Kampa, posebno što je u Primeri blizu titule, pa veliki fokus može da usmeri na "ušati trofej", za razliku od Čelsija koji se muči u engleskoj Premijer ligi.

Sjajan fudbal očekuje nas u Londonu - kvota na Čelsi je 3,30, na Barselonu 2,20, a na iks 3,40. Pogledajte sve MOZZART kvote za derbi Lige šampiona.
Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images
Manje neizvesnosti se očekuje u Minhenu, gde Bajern dočekuje Bešiktaš kao veliki favorit, iako je nemački gigant sa drugog mesta ušao u osminu finala.

Bešiktaš će imati veliku podršku Turaka iz Minhena, ali to mu neće mnogo pomoći. Kvota na pobedu Bajerna bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,92. Pogledajte sve MOZZART kvote za ovaj meč.

Bešiktaš je već napravio istorijski rezultat što je kao prvi tim iz Turske u nokaut fazu otišao kao pobednik grupe i sve preko toga bi bila premija.

Bajern je jedan od favorita za osvajanje Lige šampiona, a kvota na Bavarce je 6,50. Pogledajte sve MOZZART kvote za osvajača LŠ.

Utakmice se igraju u standardnom terminu od 20.45 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: