Jagoš Vuković u Seriji A

Srpski reprezentativac Jagoš Vuković napustio je grčki Olimpijakos i prešao u italijansku Veronu.

Izvor: AK

Utorak, 23.01.2018.

12:20

Jagoš Vuković u Seriji A
Foto: Getty images

Vuković je letos stigao u Pirej, ali se nije nametnuo u prvom timu grčkog velikana, koji ga je pozajmio italijanskom klubu do kraja sezone.

Verona ima opciju da otkupi ugovor srpskog štopera nakon isteka pozajmice.

Poslednjih meseci je retko igrao, a tokom cele sezone je nastupio svega pet puta u svim takmičenjima. Vuković je drugo defanzivno pojačanje Verone ove zime, posle Dejana Boldora koji je stigao pre nedelju dana.

Srbin je tokom karijere igrao još za tursku Konju, holandski PSV i Rodu, a u Srbiji za Vojvodinu, Rad i Crvenu zvezdu u kojoj je počeo karijeru 2005. ali je zabeležio samo jedan nastup.

Osam puta je bio reprezentativac Srbije. Verona se bori za opstanak u svojoj povratničkoj sezoni u Seriji A. Pretposlednja je posle 21 kola sa 13 bodova, pet od zone opstanka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: