FSS pomaže novčano Partizan i Crvenu zvezdu

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije saopštio je da će novčano pomoći Partizanu i Crvenu zvezdu.

Izvor: B92

Nedelja, 27.08.2017.

18:15

FSS pomaže novčano Partizan i Crvenu zvezdu
StarSport

Pomoć crno-belima ide kako bi osvetljenje na stadionu u Humskoj bilo prema standardima Evropske fudbalske unije (UEFA), dok crveno-belima stiže pomoć jer mora da se popravi travnata podloga na "Rajku Mitiću".

Kako se navodi na sajtu FSS, te odluke donete su na današnjoj sednici Izvršnog odbora, kojom je predsedavao predsednik Saveza Slaviša Kokeza.

"Čelni ljudi Fudbalskog saveza doneli su odluku da FSS donacijom pomogne Partizanu kako bi osvetljenje u Humskoj bilo po standardima i zahtevima Uefa, kao i da se izdvoje sredstva koja će pomoći Crvenoj zvezdi da stadion 'Rajko Mitić' dobije kvalitetnu travnatu podlogu", navodi se u saopštenju.

U Sportskom centru u Staroj Pazovi danas je održana četvrta sednica Skupštine FSS.

Skupštini je prisustvovalo 83 delegata, a najvažnija tačka dnevnog reda odnosila se na usvajanje novog Statuta FSS. Posle usvajanja 10 amandmana na predlog Statuta FSS, delegati su ga jednoglasno usvojili.

Kako se navodi, Skupština FSS će po novom Statutu imati manji broj članova, uostalom kao i Izvršni odbor FSS, zbog bolje operativnosti, a novina je da je uvedena i funkcija zamenika predsednika. Usvojen je i novi Poslovnik o radu Skupštine FSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: