Hečer: Solun druga kuća, domaći teren za mene

Košarkaši Partizana gostuju u sredu PAOK-u u šesnaestini finala Lige šampiona, a osim bliskog odnosa navijača dva tima dele još jednu stvar – Vila Hečera.

Izvor: AK

Utorak, 07.02.2017.

21:29

Hečer: Solun druga kuća, domaći teren za mene
Foto: StarSport

Amerikanac je jedan od ključnih igrača beogradskih crno-belih, a u Humsku je stigao upravo iz Soluna, koji smatra drugom kućom.

"Ovo je domaći parket za mene, ostvarili smo neke velike poede, doživeli teške poraze. Uvek je lepo vratiti se tamo gde si ostavio pečat. Ništa nije kao povratak drugoj kući. Osećam se kao da sam trenirao ovde pre samo nekoliko dana. Nadam se da ću dobro šutirati", rekao je Hečer.

Partizan je bio treći u Grupi E sa 8-6, dok je PAOK bio četvrti u Grupi C sa 7-7, u konkurenciji Asvela, Neptunasa i Oldenburga.

"Očekujemo tešku utakmicu, iako su dva kluba koji imaju blistu zajedničku istoriju, čiji navijači imaju bratski odnos. Ja sam ovde kao igrač Partizana, a uvek želim da pobeđujem. PAOK igra dobro u Grčkoj, imaju nekoliko velikih pobeda u Ligi šampiona. U evropskim utakmicama učekuješ jaku fizičku igru, to očekujemo i mi", dodao je Amerikanac.

Meč u Solunu na programu je u sredu od 20 časova. Revanš utakmica je 22. februara u Beogradu, a pobednik dvomeča će u osmini finala igrati sa španskim Tenerifima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: