Božović: Mogli da primimo još golova

Miodrag Božović rekao je da je za Crvenu zvezdu najvažnije bilo da osvoji tri boda u Lučanima kako bi se popravila atmosfera u timu posle poraza od Ludogoreca.

Izvor: B92, Beta

Subota, 06.08.2016.

22:50

Božović: Mogli da primimo još golova
Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u Lučanima ekipu Mladosti sa 4:2 u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

"Mislim da smo golove primili vrlo naivno i da smo mogli da ih primimo još. Ali, najvažnije je bilo da posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona osvojimo tri boda i da malo podignemo atmosferu u ekipi", rekao je Božović za Arenu sport.

Dva gola za Zvezdu postigao je Ugo Vijeria, a po jedan Zoran Rendulić i Marko Poletanović. Mihajlo Ristić se nije upisao u strelce, ali je zabeležio dve asistencije.

"Bilo mu je danas vrlo teško, imao je protiv sebe sjajnog i brzog igrača Jovanovića, ali ima vremena i prostora za napredak", rekao je Božović.

Crveno-beli i dalje imaju problema u odbrani, a Božović je naveo da je teško naći pojačanja.

"Teško je pojačavati se, jer se pojačavamo igračima koji nemaju obeštećenje i koji su slobodni, a teško je naći takve", rekao je Božović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: