Timbervulvsi odustaju od Raduljice?

Minesota Timbervulvsi neće produžiti ugovor srpskom reprezentativcu Miroslavu Raduljici, prenose mediji u Sjedinjenim Američkim Državama.

Izvor: ÐN

Sreda, 28.01.2015.

07:55

Default images
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Raduljica je početkom godine stigao u Minesotu posle polusezone provedene u Kini i dva puta je dobijao desetodnevni ugovor.

Ipak, Timbervulvsi su ozbiljno zagrizli da potpišu Lorenca Brauna koji igra u razvojnoj ligi za ekipu Gran Repids Drajv, a ovakav potez značio bi kraj za centra Srbije.

On je imao šansu da se izbori za duži ugovor u mečevima sa Šarlotom, Dalasom, Nju Orleansom, Atlantom, Oklahoma Sitijem i Bostonom, ali je očigledno da u tome nije uspeo. Na pet mečeva u NBA ligi prosečno je beležio 1,6 poena uz jedan skok po meču, za nešto više od 4,5 minuta na parketu.

Pored Raduljice, Vulvsi među zdravim igračima imaju još jednog centra, Gorgija Dijenga, dok zbog povrede ne igra Nikola Peković.

Timbervulvsi su trenutno najgori tim lige sa skorom 7-37.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: