B92 predstavlja rivale ‘Orlova’

Posle najblaže rečeno burnog perioda pod Sinišom Mihajlovićem reprezentacija Srbije započinje novi kvalifikacioni ciklus.

Izvor: B92

Sreda, 08.10.2014.

23:42

Default images

Može se reći da je ciklus počeo pre mesec dana prijateljskom utakmicom sa Francuskom na stadionu Partizana, u kom su ‘Orlovi’ izvukli remi lepim golom Aleksandra Kolarova.

To je bio debi novog selektora Dika Advokata, koji je na klupi nacionalnog tima nasledio Ljubinka Drulovića. Drulović je imao funkciju vršioca dužnosti selektora po odlasku Siniše Mihajlovića.

Sada pravo takmičenje počinje, a u grupi I osim Srbije nalaze se selekcije Danske, Jermenije, Albanije i Portugala.

Naš tim bio je slobodan u prvom kolu kada su viđeni neki neočekivani rezultati, koje je u tekstu najavio naš Vladimir Novaković.

Sportska redakcija B92 odlučila je da za predstojeće kvalifikacije pripremi opširnu analizu protivnika Srbije, koja vas očekuje u nekoliko dana.

Počećemo od Jermenije, sa kojom ‘Orlovi’ igraju u subotu uveče, pe ćete tekst o izabranim igračima ove istočne zemlje moći da čitate već u četvrtak ujutro. Pokušali smo da ekipu selektora Bernara Šalona predstavimo na malo drugačiji način, gde je akcenat ‘bačen’ na taktičke postavke i način na koji Jermeni igraju.

Tri dana kasnije objavićemo analizu selekcije Albanije, sa kojom se igrači Dika Advokata sastaju u utorak. U sledeći četvrtak sledi Danska, pa Portugal u ponedeljak.

Budite uz nas već od sutra ujutro i uživajte u novim tekstovima!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: