Krstin u 1/4 finala Tamperea

Mladi srpski teniser Peđa Krstin plasirao se u četvrtfinale čelendžer turnira u Tampereu savladavši Francuza Maksima Tešeiru sa 2:0 u setovima - 7:6 (7:4), 6:2.

Izvor: SV

Sreda, 23.07.2014.

23:37

Default images

Krstin ima 19 godina, trenutno je 258. na ATP listi, a u borbi za polufinale sastaje se sa španskim veteranom Rubenom Ramiresom Idalgom

U prvom setu duela Krstina i Tešteire viđena je neizvesna borba, a on je odlučen u taj-brejku, da bi srpski teniser u drugom preuzeo inicijativu, stekao prednost i na kraju rutinski slavio.

Krstin je četiri puta oduzeo servis svom rivalu, dok je Francuz to njemu učinio dva puta. Srpski teniser je osvojio 77 odsto poena na svom prvom servisu, što je odličan podatak, dok je njegov rival imao velikih problema na tom polju.

Amulehti Tampere Open igra se za nagradni fond od 42.200 evra, a za prvog nosioca postavljen je najbolji finski teniser Jarko Nieminen, dok na turniru učestvuje i Belgijanac David Gofan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: