Mančini: Miha najbolji mogući izbor

Italijanski stručnjak Roberto Mančini rekao je da je njegov veliki prijatelj Siniša Mihajlović najbolji mogući izbor za trenera Sampdorije.

Izvor: JT

Subota, 23.11.2013.

14:50

Default images

Mihajlović je pre tri dana napustio klupu reprezentacije Srbije i već u četvrtak je predstavljen kao novi trener kluba iz Đenove. Njegov debi na klupi Sampdorije zakazan je za nedelju, kada njegov tim dočekuje Lacio.

Mančini i Mihajlović su igrali zajedno u Laciju, a srpski trener je kasnije postao pomoćni trener italijanskog stručnjaka.

Verujem da je Mihajlović bio najbolji mogući izbor sa Sampdoriju i pravi je dokaz strasti koju predsednik Edoardo Garone ima za ovaj klub“, rekao je Mančini, koji trenutno vodi Galatasaraj, „Mislim da navijači moraju da im pruže punu podršku sada“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: