Očosinko postaje fudbaler? (video)

Zvezda američkog fudbala, risiver Sinsinati Bengalsa Čed Očosinko nalazi se na četvorodnevnoj probi u jednom fudbalskom klubu.

Izvor: AK

Sreda, 23.03.2011.

18:00

Default images

Kontroverzni igrač, koji je 2008. godine svoje prezime Džonson promenio u Očosinko, špansku reč za broj 85 (broj njegovog dresa), probaće da se dokaže u MLS ligašu Kanzas Sitiju.

Očosinko, koji zbog lokauta u NFL-u ne može da trenira, odlučio je da sa pomoćnim trenerom Kanzasa, Srbinom Zoranom Savićem radi individualno i okuša se u “sokeru”.

Sjani risiver nije početnik u najpopularnijem svetskom sportu jer je sa četiri godine počeo da igra fudbal, ali se zbog visine u srednjoj školi prebacio na američki fudbal i postao jedan od najvećih zvezda NFL-a.

Nastupajući za Bengalse šest puta je bio učesnik “Pro Boula”. Sezona u MLS-u počela je prošle nedelje.



Evo po čemu je najpoznatiji:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: