SP: Bojinović i Marjanac ne igraju

Mladen Bojinović i Dragan Marjanac neće nastupiti u prvoj utakmici rukometne reprezentacije Srbije protiv Alžira na Svetskom prvenstvu u Švedskoj.

Izvor: B92

Petak, 14.01.2011.

15:27

Default images

"Svi momci su radili sve vreme, a Mladen je juče dobio dozvolu da trenira sa nama normalno. Nije napravio ni jedan kompletan trening sa ekipom. Igraju ovi koji su trenutno spremniji

Kada je reč o Marjancu, mislim da u ovom trenutku, zbog mira u kući da je ovo najbolje resenje. On je bio treći golman i protiv Čeha, pa je dobio priliku da brani i bio je odličan", rekao je Vuković.

Bojinović je rekao da je spreman i da se nada da će u narednim utakmicama pomoći ekipi.

"Čim sam tu, znači da mogu. Danas nisam u sastavu i to je jedina istina. Ja sam spreman, treniram sa ekipom. Sve je dobro i nadam se da ću pomoći ekipi. Ja sam trenirao naporno sve ove dane i išao na terapije. Imam u sebi kilometara kao jedan stari automobil za prodaju. Ali, motor je još uvek dobar. To je najvažnije", kazao je Bojinović.

Utakmica prvog kola C grupe Svetskog prvenstva Srbija-Alžir igra se večeras od 20.45 u Lundu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: