Štepanek: Igrali smo mnogo bolje

Češki teniser Radek Štepanek ocenio je da su Tomaš Berdih i on odlično odigrali dubl meč protiv Novaka Đokovića i Nenada Zimonjića.

Izvor: LB

Subota, 18.09.2010.

19:28

Default images

Štepanek je istakao da su njih dvojica maksimalno iskoristili prilike koje su imali u meču i potpuno zasluženo slavili sa 3:1, po setovima 3:6,

"Igrali smo mnogo bolje. Osetio se timski duh. U prvom setu nismo iskoristili neke prilike, ali smo u nastavku meča podigli igru i dominirali do samog kraja. Oseća se pozitivna energija pred nedeljne odlučujuće duele", rekao je Štepanek.

Češka je posle pobede u dublu povela sa 2:1 u polufinalu Dejvis kupa.

Najbolji češki teniser Tomaš Berdih ocenio je da je atmosfera na terenu bila sjajna.

"To je bio je veoma važan meč za sve. Igrali smo kao tim, ne kao dva individualca. Kaka je meč odmicao i atmosfera na terenu se popravljala, osećao sam se sve boilje i bolje. U nedelju...imamo dobar skor, jer vodimo sa 2:1. Mislim da će Novak Đoković sigurno igrati. Sa druge strane, ja ću se truditi da na terenu dam sve od sebe ", rekao je Berdih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: