Utorak, 07.09.2010.

12:45

Krstajić: "Kleo zaslužuje poziv"

Kapiten Partizana Mladen Krstajić rekao je u intervjuu banjalučkim Nezavisnim novinama da "misli da je Kleo zaslužio poziv u reprezentaciju Srbije".

Izvor: B92, Nezavisne novine

Default images

"Kleo je partijama u Partizanu pokazao da se radi o odličnom napadaču. Ne treba da gledamo koje je nacionalnosti i Srbija u njemu može da dobije ubojitog fudbalera. Mislim da je zaslužio poziv, ali o tome će da odluči selektor Radomir Antić," rekao je Krstajić prilikom gostovanja 'crno-belih' u Novom gradu.

Kapiten Partizana osvrnuo se i na protivnike u ligi šampiona u kojoj će beogradski klub igrati posle sedam godina.

"Grupa u kojoj se nalazimo nije nimalo naivna. Neki mogu da misle da protivnici nisu teški, ali nije ni blizu toga. Arsenal je sigurno favorit grupe i svi znamo o kakvoj ekipi se radi. Šahtjor je, takođe, ekipa koja poseduje kvalitet. Sa njima smo igrali i prošle sezone i tada su pokazali da su neugodan rival. Našoj javnosti možda je najveća nepoznanica Braga. Portugalci možda nisu toliko atraktivan rival, ali su sigurno veoma neugodni. Ekipa koja izbaci Sevilju iz Lige šampiona nije nimalo naivna, a kada se tome doda da u svojim redovima imaju čak 17 Brazilaca, jasno je da to neće biti nimalo laki mečevi. Daćemo maksimum i sigurno je da se nećemo obrukati u Ligi šampiona," kaže Krstajić.

Iskusni štoper kaže i da postoji razlika između aktuelne ekipe i one od prošle sezone.
www.partizan.rs
"Prošle sezone smo bili iskusnija ekipa, ali ove nas krasi kompaktnost i sjajna atmosfera u svlačionici. Momci su željni dokazivanja i gladni pobeda. Svaki trijumf koji se ostvari brzo se zaboravlja i odmah se okrećemo narednom potivniku. To je veoma važno. Da bi u životu napravio ono što želiš, moraš uvek da težiš nečemu višem i boljem. Ne treba da se zadovoljavaš trenutnim stvarima, nego da se uvek trudiš da napreduješ. Na svaku sledeću utakmicu gledamo kao najvažniju, i u svakom meču idemo na trijumf," kaže Krstajić i objašnjava da je jedan od razloga trener Stanojević, "On je veoma mlad i ambiciozan stručnjak koji je gladan trofeja i dobrih rezultata. Bitno je to što ima moderan pogled na fudbal i na pravi način zna da motiviše igrače. Željan je pobeda i dobrih rezultata sa Partizanom."

Krstajić očekuje da njegov tim osvoji titulu iako zna da je put dugačak.

"Kao i uvek sa Zvezdom ćemo da se borimo za titulu, mada ne treba otpisati Vojvodinu, koja se ove sezone, takođe, pojačala. Kao i svake godine imamo velike ambicije i želimo da se okitimo duplom krunom. Sigurno je da će to svake godine biti sve teže i borba za titulu će biti sve neizvesnija," a jedan od razloga je i veliki broj utakmica u svim takmičenjima, "Sigurno je da će biti veoma teško, ali mislim da smo se dobro pojačali. Na svakoj poziciji imamo po dva kvalitetna igrača i nemamo alibi u slučaju neuspeha."

Partizan do kraja jesenje sezone igra 12 mečeva u Jelen Superligi, šest u ligi šampiona i, ako budu uspešni, tri u Lav kupu Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: