Doktorka Marijana: „Nisam veštica“

Marijana Kovačević, svetski poznata doktorka koja placentom leči najteže povrede fudbalera, tvrdi da joj mnogo smeta fama koja se oko nje stvorila u javnosti.

Izvor: B92, Press

Nedelja, 04.07.2010.

12:54

Default images

Doktorka, koja je prethodnih nekoliko danana Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi brinula o zdravlju reprezentativaca Gane za „Press“ je rekla da je ona samo jedna obična žena, posvećena poslu i porodici, nenaviknuta na medijsku prašinu.

Doktorka, koja je prethodnih nekoliko danana Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi brinula o zdravlju reprezentativaca Gane za „Press“ je rekla da je ona samo jedna obična žena, posvećena poslu i porodici, nenaviknuta na medijsku prašinu.
Beta
Neverovatno je šta se sve pričalo i pisalo o meni. Ja i danas imam kancelariju u „Ju biznis centru", u kojoj primam pacijente i kasnije ih vodim u ordinaciju. Svima sam postala zanimljiva, a nisam znala kako da reagujem. Ne znam i dalje kako funkcionišu stvari u medijima. Jedino što sam morala jeste da odem do policije i Ministarstva zdravlja. Pitala sam ih da li me stvarno traže, a oni su se samo smejali. Nema ničeg ilegalnog u mom radu, nisam napravila nijedan prekršaj“.

Doktorka Kovačević, ipak, nije želela da otkrije tajnu svog uspeha i tvrdi da je uložila mnogo truda pre nego što je skrenula pažnju na sebe i naterala najveće zvezde engleskog fudbala da spas potraže u Beogradu.

Tajna je u supstancama! To je sve što mogu da kažem. Čitala sam mnogo knjiga i to mi je pomoglo da napredujem u ovom poslu. Međutim, nije mi jasno zašto se i dalje u Srbiji kroz šapat priča da se ide kod doktorke Marijane. Zbog takvih stvari odlučila sam da svaki igrač mora da donese pismenu dozvolu kluba da je saglasan da ga pregledam. Vidim da me stručnjaci, kao što je doktor Galetić, hvale jer vide rezultate mog rada. O pojedinim reprezentativcima Srbije vodim računa pet godina“.
Beta
Najveću ulogu u njenom ’proboju’, kako sama kaže, imao je reprezentativac Srbije Marko Pantelić, koga je upoznala dok još nije bio poznat.

Prva noga koju sam pregledala bila je noga Marka Pantelića. On je tada bio bez kluba, bez novca... Pomogla sam mu, a on je, tako da kažem, doveo kod mene još dve noge. Glas se brzo širio, pa su došle još četiri noge. Videli ste na mom zvaničnom sajtu imena pacijenata ali, verujte, namerno nisam stavila najznačajnija imena“.

Žena o kojoj se u superlativima priča širom Evrope kaže da ima sjajan odnos sa svim reprezentativcima Srbije, a posebno apostrofira činjenicu da je uspela da za Mundijal oporavi Danka Lazovića.

Lazović i Pantelić su moji ljubimci! Reći ću vam iskreno da sam Danka tri puta videla u životu i posebno mi je bilo drago zbog toga što je poželeo sreću selekciji Gane kada je čuo da sam ja uz njih. Kada sam došla kod njega u Rusiju, praktično nije mogao da ustane iz kreveta. Međutim, oporavio se do Mondijala“, rekla je Marijana Kovačević za „Press“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: