Đoković bez problema do treće runde

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je Paola Lorencija iz Italije sa 6:3, 6:3 i plasirao se u treće kolo Kvinsa, turnira iz „Serije 250“.

Izvor: SO

Sreda, 09.06.2010.

19:03

Default images

Đoković će se u trećoj rundi sastati sa Belgijancem Ksavijerom Malisom, koji je pobedio Bernarda Tomića iz Australije sa 6:3, 3:6, 6:2.

Meč je trajao jedan čas i 12 minuta, Novak nije blistao, ali je uspeo da izađe na kraj sa 28-godišnjim Italijanom i prođe u narednu rundu.

Đoković se tokom meča suočio sa šest brejk lopti, ali je svaku uspeo da neutrališe, dok je sa druge strane iskoristio tri od svojih šest prilika za brejk.

Ksavijer Malis ima 29 godina i trenutno je 74. teniser na ATP listi. U karijeri je osvojio tri titule, a u avgustu 2002. bio je 19. na svetu. Iste godine igrao je i polufinale na Vimbldonu.

Belgijanac je jedan od tenisera koji nije do kraja potencijal pretočio u kvalitet, ali nije rival za potcenjivanje. Đoković do sada nije igrao sa Malisom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: