Dostanić i Trifunović: "Zasluženo!"

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Legiju sa 1:0 i plasirali se u finale turnira u Čikag. U nedelju u jutarnjim časovima crveno-beli sa Pari Sen Žermenom.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 20.05.2010.

12:31

Default images

Bez obzira na vremensku razliku i malo vremena za adaptaciju, igrači u crveno-belim dresovima odigrali su dobru utakmicu, propisno se ispromašivali, ali i obradovali oko 4 hiljade svojih navijača na tribini “Tojota Parka”.

Ratko Dostanić je čestitao ekipi Legije na borbenosti i prikazanom kvalitetu i zatim se odmah osvrnuo na gostoprimstvo koje Crvena zvezda uživa u Čikagu.

Nemam reči kojima bih opisao pažnju koju imamo. Čekali su nas na aerodromu, bili su na treningu, sad su napunili tribinu Tojota parka. Zaista je sjajno imati ovakve navijače i drago mi je da smo im ulepšali veče i ovaj turnir. Ova pobeda jeste za Zvezdine navijače i trudićemo se da ih obradujemo još jednom “, rekao je Dostanić.

Kad je utakmica u pitanju Zvezdin šef struke ne krije da će u Čikagu videti one koje nije imao prilike u šampionatu i Kupu Srbije.

Čikago nam služi za ukazivanje šanse nekima koje nisam video tokom sezone. O detaljima njihove igre neću sada ali moram da znam na koga mogu a na koga ne mogu da računam na leto. Lepo je pobediti, mada mi se ne dopada ta čarka sa igračima Legije na kraju meča. To je jedina mrlja utakmice” rekao je Dostanić.
zvanicni sajt
„Promešanih karata“ će biti i na meču sa PSŽ-om.

Želimo pobede i svaki trofej, ali hoću i minutažu za igrače. Videćemo kako će šansu koristiti protiv Parižana koji su velika evropska ekipa”.

Miloš Trifunović se ipak pobrinuo da fudbalska priča o promašenim šansama i kazni ne dobije još jednu potvrdu. Glavom je ubacio loptu u mrežu u 75. minutu meča sa Legijom.

Nikolić me je odlično video i pronašao. Imali smo stvarno mnogo prilika i realan rezultat je 4:0 ili 4:1. Nema veze, najvažmnije je da smo pobedili. Teško je bilo adaptirati se na vremensku razliku od čak sedam sati ali ipak smo bili dobri, borbeni i pokazali smo motiv. Mislim da je to zasluga navijača koji su nam od dolaska u Čikago pokazali koliko im je stalo. Kad je tako, onda i mi moramo da ginemo. Mislim da će nam ovaj turnir u Čikagu značiti mnogo na polju iskustva iako je došao na kraju sezone, rekao je Trifunović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: